Itera presenterer: Hendelsesbasert arkitektur og datastrømming

Webinar 18. februar 2021

Hva er hendelsesbasert arkitektur og datastrømming, og hvorfor er dette noe du bør vite om?

Meld deg på

 

Hendelsesbasert arkitektur

Verden beveger seg stadig fortere og behovet for å ta raske beslutninger har aldri vært viktigere. Dette har ført til at hendelsesbasert arkitektur får stadig mer oppmerksomhet.

 

Selskaper som Audi, Zalando, New York Times og AirBnB har alle en hendelsesbasert arkitektur som kjerne i sine forretningsmodeller.


Kort fortalt handler det om å gå vekk i fra standard datavarehusløsninger med intervallbaserte oppdateringer til strømming av sanntidsdata basert på hendelser. Hendelsene kan være signaler fra IoT-enheter, en kunde som oppdaterer sin bruker med en ny informasjon, eller en vare som sendes ut fra et lager. En slik tilnærming vil gjøre det mulig for en bedrift å respondere i løpet av millisekunder etter hvert som hendelsene inntreffer. Mange av verdens ledende datadrevne selskaper jobber på denne måten. Nå skal vi vise hvordan din bedrift kan gjøre det samme.


I dette webinaret vil vi gi en introduksjon til hendelsesbaserte arkitektur- og forretningsmodeller og mulighetene en slik tilnærming gir. I tillegg skal vi dykke ned i noen helt konkrete kundeeksempler for å vise hvilke utfordringer denne tilnærmingen har løst for andre og verdien den har skapt.

 

_______________________________________________

Webinaret er en del av en læringsreise vi gjør sammen med DigitalNorway og NHO i hvordan din bedrift kan bli mer konkurransedyktig med riktig bruk av data. Læringsreisen hjelper deg med å forstå hva data egentlig er og gjør deg i stand til å diskutere hvordan data kan skape verdi i din bedrift.

DN-logo    logo-NHO   logo-itera

 

calendar-icon  18. februar 2021

clock-icon  Kl. 09.00-10.00


Foredragsholder:

KnutPetterMeen

 

Knut Petter Meen,
Chief Architect

 


Knut Petter Meen er en allsidig og erfaren arkitekt, tech lead og utvikler. Han er en av Iteras fremste eksperter på datastrømming, og hjelper flere av Iteras store kunder i ulike bransjer. I tillegg til å være en drivende dyktig teknolog, er han også kjent for sin pedagogiske tilnærming og evne til å engasjere publikum, og har lang fartstid som foredragsholder.

Meld deg på webinaret